MC II

MC II

Posted by on Sep 24, 2013 in Blog | No Comments

Septemberkvällarna börjar bli lite kallare, och solen går ner lite tidigare på kvällen. Det är bra, för då behöver man inte vänta lika länge på att det ska bli bra ljus. Alltid kul att ta med blixten till Röde Sten eftersom det ofta finns bra motiv där som gör sig bra med blixtljus.

Streetlight

Streetlight

Posted by on Sep 12, 2013 in Blog, Gatufoto | No Comments

För några veckor sedan testade jag en ny teknik inom gatufoto. Jag använde en trådlös blixt som hölls av en assistent. Det blev ganska häftigt resultat. Vi höll inte på så länge, men det var riktigt kul! Kommer definitivt att ta flera sådana bilder i framtiden.

Det var länge sedan…

Det var länge sedan…

Posted by on Sep 12, 2013 in Blog, Gatufoto | No Comments

…som jag gjorde ett blogginlägg. Har ju inte slutat ta bilder för det. Brukar lägga upp dem på min Facebooksida istället, men här kommer ett litet urval av de bilderna.  

Göteborg Photowalk

Göteborg Photowalk

Posted by on Feb 9, 2013 in Blog | No Comments

Idag var jag och c:a 200 andra på en Photowalk genom Göteborg. Ett riktigt roligt arrangemang! Några nya bekantskaper blev det, och dessutom några bilder.

Ett gatufoto

Ett gatufoto

Posted by on Jan 3, 2013 in Gatufoto | No Comments

Idag skriver tidningarna om införandet av trängselskatten. Därför får det bli en bild på något helt annat. Några som samspråkar medan de väntar på spårvagnen.

Filöverföring

Filöverföring

Posted by on Dec 21, 2012 in Blog | 2 Comments

För att öka fokus på Skatteverkets e-tjänster under nästa år kommer jag och några kollegor att publicera artiklar på vårt intranät som handlar om aktuella e-tjänster. Den första e-tjänsten ut är filöverföringstjänsten. I äkta göteborgshumoranda måste man ju därmed också ha en bild som illustrerar det hela. Denna bilden tog vi med hjälp av en […]

Sten Sax Påse

Sten Sax Påse

Posted by on Dec 13, 2012 in Blog | No Comments

Jag gjorde ett fotojobb för min vän Anders som ville dekorera sitt hem med kuddar som hade motivet sten sax och påse. Kul grej! Vi tog en serie bilder med varje handslag och sedan lade jag samman dem till en bild. Här är resultatet.

Munkebäck

Munkebäck

Posted by on Nov 18, 2012 in Blog | No Comments

En ny köpstad håller på att växa upp i den annars lite bortglömda stadsdelen Munkebäck. Sprit, mat, bensin och teknik.

Hösten

Hösten

Posted by on Oct 7, 2012 in Blog | No Comments

Nu märks det att det börjar bli höst, och snart är det kallt och jävligt. Men än kan solen titta fram och påminna om att den finns.

Skagen

Skagen

Posted by on Sep 14, 2012 in Blog, Personligt | No Comments

Vi åkte en tur till Skagen i somras, och av någon anledning har jag inte lagt upp bilderna tidigare. Min svärmor har tjatat och tjatat. När kommer skagenbilderna!? Ja, någon gång kommer de. Nu till exempel.

Fotomaraton

Fotomaraton

Posted by on Sep 13, 2012 in Gatufoto, Personligt | 6 Comments

I somras anordnade Fotografiska Föreningen i Göteborg en fotomaraton. Vi tävlade med 6 teman och bästa bildserie på 5 timmar. Idag var det prisutdelning. Jag lyckades knipa segern med tre av temana, och bästa bildserie! Hurra!!! Vinnarbilderna överst. Följande teman tävlade vi i; Spegling, Kärlek, Möten, Mitt Göteborg, Blått, Upp och ned.

Nationalteatern

Nationalteatern

Posted by on Aug 19, 2012 in Blog | No Comments

Det var väl en 10 år sedan jag såg Nationalteatern sist. Då var det på Stadshotellet i Karlstad. Denna gång på Götaplatsen i Göteborg. Blev lite avundsjuk när jag stod bland ett gäng fotografer med fotopass, som precis innan konserten började gled in i fotodiket. Men va fan, det blev helt ok bilder ändå. Dessutom […]